Λίγα λόγια για το νησί

Η Κεφαλονιά, πέρα από ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά νησιά, πρόκειται και για έναν ιδιαίτερο τόπο, με έντονη βλάστηση, μαγευτικές παραλίες με πεντακάθαρα νερά και τοπία που υπόσχονται να σας κλέψουν την ανάσα με την ομορφιά τους! Είναι ένας τόπος που υπόσχεται στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς μπορεί αν προσφέρει πληθώρα διαφορετικών επιλογών, ικανοποιώντας όλα τα γούστα, ανεξαρτήτου ηλικίας και προτιμήσεων. Το εξαιρετικό φαγητό που μπορείς να γευτείς ερχόμενος στην Κεφαλονιά, οι διαφορετικές δραστηριότητες που έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις, εξερευνώντας παράλληλα το νησί, οι παραδόσεις που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον τόπο αυτό για όλα όσα είναι και κυρίως για την μουσικότητά του, δεν μπορούν παρά νασε οδηγήσουν στο να ερωτευτείς αυτό το μέρος και να θες να το επισκέπτεσαι ξανά και ξανά!

Δραστηριότητες

Κεφαλονιά
Το αρκετά μεγάλο μέγεθος του νησιού σού δίνει αυτόματα τη δυνατότητα να επιδοθείτε σε διάφορα είδη δραστηριοτήτων.
Διαβάστε περισσότερα

Παραλίες

Κεφαλονιά
Η Κεφαλονιά είναι γνωστή για τις όμορφες παραλίες της και οι φωτογραφίες τους κάνουν συχνά τον γύρο του κόσμου, τραβώντας όλα τα βλέμματα.
Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις

Κεφαλονιά
Στην Κεφαλονιά, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες γίνονται πάρα πολλά events,φεστιβάλ, πανηγύρια και κάθε είδους εκδηλώσεις.
Διαβάστε περισσότερα